> Verzenden en retourneren

Verzending & Verpakking

Na ontvangst van je betaling wordt jouw bestelling klaargemaakt voor verzending. Bestellingen die geplaatst worden en die uit voorraad leverbaar zijn, worden uiterlijk de volgende dag verzonden. Afwijkingen in de levertijd worden op de website vermeld. Jouw bestelling wordt verpakt in een brievenbusdoos of gewone verzenddoos en schokbestendig verpakt. De verzending wordt afgehandeld door PostNL.

Verzendkosten

  • Voor bestellingen met een afleveradres in Nederland en een totaalbedrag tot € 75,- rekenen wij € 4,95 verzendkosten.
  • Bestellingen met een afleveradres in Nederland en een totaalbedrag boven € 75,- worden gratis verzonden.
  • Voor bestellingen met een afleveradres in België en een totaalbedrag tot € 75,- rekenen wij € 8,95 verzendkosten.
  • Voor bestellingen met een afleveradres in België  en een totaalbedrag boven € 75,- rekenen wij € 4,95 verzendkosten.
 

Alle verzendkosten zijn inclusief verpakkingsmateriaal en onze handelingkosten.

Retourneren

Al onze zendingen kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van het pakket aan ons retour sturen. Bij het retourneren van de goederen dient u gebruik te maken van het aanmeldformulier op onze website. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen klimartikelen enkel in overleg retour worden gestuurd.

U kunt de hele order of een deel van de order retourneren. Indien u de hele order retourneert, ontvangt u van ons het aankoopbedrag en de verzendkosten van de order retour. Indien u een deel van de order retourneert, ontvangt u het aankoopbedrag retour. De verzendkosten worden dan niet retour gestort.
De verzendkosten om het pakket retour te sturen zijn voor rekening van de klant. Indien u dat wenst kunt u in overleg de artikelen ook zelf retour brengen.